ZZP (Aankomend*) Adviseur Explosieveiligheid ATEX 153 (137) en/of ATEX 114 (95)

In verband met de toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar zelfstandigen die projecten voor ons kunnen uitvoeren op het gebied van explosieveiligheid. 

Zelfstandig opstellen explosieveiligheidsdocument en/of technisch constructie dossier
Het gaat om het opstellen van volledige explosieveiligheidsdocumenten (ATEX 153 (137)) en/of het opstellen van volledige technisch constructie dossiers (ATEX 114 (95)).

Opdrachten voornamelijk in Nederland 
Onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland, u kunt het uiteraard aangeven als u alleen projecten in uw eigen woonomgeving wilt doen. Het uitwerken van de rapporten kan bij ons op kantoor in Zwijndrecht of op uw eigen werkadres. 

Ervaring in het opstellen van EVD's en of TCD
Wij zoeken zelfstandigen die ervaren zijn in het maken van een explosieveiligheidsdocument volgens de ATEX 153 (137) richtlijn en/of het opstellen van een technisch constructie dossier. U heeft een relevante technische opleiding of technische achtergrond. Voor het explosieveiligheidsdocument kunt u zowel orgnaisatorische als technische adviezen geven. U inventariseert niet alleen de risico's maar weet ook passende technische maatregelen te adviseren. U bent thuis in de relevante normen en richtlijnen voor explosieveiligheid. U werkt gedegen en methodisch. U staat voor de door u gedane analyses en gegeven adviezen. 

U heeft een relevante technische opleiding gevolgd
Graag ontvangen we uw reactie via ons contactformulier, geeft u hierin aan welke ervaring u precies heeft met het opstellen van explosieveiligheidsdocumenten en/of het opstellen van technisch constructie dossiers. Ook vernemen wij graag welke relevante (technische) opleidingen u heeft gevolgd. 

*Wij bieden aankomend adviseurs explosieveiligheid ATEX 153 (137) een opleiding aan
Explosieveiligheid ATEX 153 (137) is een specialisme binnen CE Markering en de Arbowetgeving. Bent u daarin thuis als zelfstandig adviseur, maar nog niet gespecialiseerd in explosieveiligheid. Dan bieden wij u als aankomend adviseur explosieveiligheid ATEX 153 (137) een opleiding aan bij een gerenomeerde opleider op het terrein van explosieveiligheid.  

Wij ontvangen uw reactie graag, u kunt dit doen via het contactformulier. 

 


LHS Consultants B.V

Amerweg 4
3336 LA Zwijndrecht  

Tel: 078-6549502
Fax: 078-6549504
KvK: 24346000 te Rotterdam
BTW: NL8151.32.682.B01

Email: info@lhsconsultants.nl
Web: www.lhsconsultants.nl 

Ex-Machinery en AtexOnline zijn handelsnamen van LHS Consultants B.V. 

Email: info@ex-machinery.nl
Web: www.ex-machinery.nl

Email: info@atexonline.nl
Web: www.atexonline.nl

 

  

Ga naar boven