• Maatwerk
  • Stof- én gasexplosies
  • Aantoonbaar resultaat

AtexOnline: E-Learning én Maatwerk. Bel 078-6549502

Stap 1: Vraag via het contact formulier offerte aan
Stap 2: In gesprek met u leggen wij de basis voor uw maatwerktraining
Stap 3: De concepttraining wordt met u doorgelopen
Stap 4: Uw medewerkers volgen de cursus, u volgt de voortgang
Stap 5: Certificaten van deelname voor uw medewerkers

Maatwerk cursussen van AtexOnline zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit een interactieve training en een serie oefenvragen, voorzien van feedback. De cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Zodra de cursus gereed is, wordt deze in onze digitale leeromgeving beschikbaar gesteld. Uw medewerkers kunnen deze vanaf elk willekeurige locatie volgen. Naast de licenties voor uw medewerkers krijgt ook u als werkgever een managerslicentie. Hiermee heeft u inzicht in de voortgang: Wie heeft de cursus al gevolgd? Wat zijn de behaalde resultaten? Enzovoort.

Naast het volgen van de cursus kunnen uw medewerkers ook berichten achter laten, vragen stellen en met elkaar in discussie. Verder kunnen er rapportages worden geleverd op grond van de behaalde resultaten. Deze informatie kan uitstekend worden ingezet voor bijvoorbeeld beleidsontwikkeling. Zodra uw medewerkers de cursus met goed gevolg hebben afgerond, ontvangen zij een certificaat van deelname.

De doorlooptijd tussen het inventariseren van relevante gegevens tot de start van cursus kan is beperkt en kan doorgaans al binnen enkele weken worden gerealiseerd.